Χρήσιμες Συμβουλές

Posted by Nikos 21pm30Europe/Athens_f2018Fri, 21 Sep 2018 16:44:26 +030009pm30_26042018Fri, 21 Sep 2018 16:44:26 +030030 0 Comment(s)

Χρήσιμες Συμβουλές.

Τρύπες στο αλουμίνιο
Κάθε 20 λεπτά ανοίγετε τρύπες με την οδοντογλυφίδα πάνω στο αλουμινόχαρτο, γιατί κατά την καύση της μελάσας, οι τρύπες στομώνουν με αποτέλεσμα να έχετε καμένη γεύση. Αυτός είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο δεν θα έχετε καλή γεύση.

Μεταφορά θερμότητας στην πίπα σας.
Ορισμένοι ναργιλέδες μπορεί να διατηρήσουν τη θερμότητα που περνάει από το κάρβουνο στην πίπα  που διέρχεται. Εάν διαπιστώσετε ότι ο καπνός σας δεν είναι πλέον δροσερός ή είναι ζεστός, δοκιμάστε τα παρακάτω: Μετά από μερικές χρήσεις (1.30 ώρες ), βρέξτε το μεταλλικό μέρος του ναργιλέ με κρύο νερό. Κρύα πίπα μας δίνει κρύο καπνό, ζεστή πίπα μας δίνει ζεστό καπνό με όχι καλή γεύση. Ο πάγος ή το παγωμένο νερό στην εστία, κάνει για πολύ δροσερό καπνό.

No-tobacco Μελάσες.  
Αν είστε νέος στο κάπνισμα ναργιλέ, δοκιμάστε φυτικές μελάσες μια και παίρνετε καλύτερο αποτέλεσμα γρηγορότερα από τις μελάσες καπνού. Οι φυτικές μελάσες καίγονται ταχύτερα, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε λιγότερο κάρβουνο για να ξεκινήσετε. Η ανάμιξη 10 γραμμάρια μελάσας καπνού με μια συσκευασία 50 γρ. του soex δίνει ευχάριστο καπνό και δεν καίγεται εύκολα. Μάρκες από no-tobacco μελάσες : Soex, High Life Herbal, Hydro Herbal.Και από Σήμερα τα Μείγματα IRSA – SHISHA, τα μόνα απαλλαγμένα 100% από Καπνό, άρα και Νικοτίνη. Η Καύση τους εύκολη, η έκρηξη Γεύσεων Μοναδική!

Μελάσες με βάση τον καπνό.
Γενικά έχουν "τεμαχισμένη" εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε ένα μεσαίου μεγέθους κομμάτι κάρβουνου με 2 λεπτά φύλλα φύλλου αλουμινίου.

Η Καινοτομία όμως στον Ναργιλέ και την Απόλαυση Θερμαινόμενου Προϊόντος είναι η χρήση Φρούτων ως πρώτη ύλη και η εξαφάνιση κάθε στοιχείου που έχει να κάνει με τον Καπνό και τις Συνέπειες του! Τα προϊόντα IRSA - SHISHA είναι αποτέλεσμα  χρήσης Πρώτων Υλών αποκλειστικά από Φρούτα, Ζάχαρη, Γλυκερίνη, Σιρόπι και σtην Νέα Οικογένεια Προϊόντων Herbal που εγκαινιάζουμε για την Παγκόσμια Αγορά, συμμετέχει και CBD.

Ετικέτες: Συμβουλές Tips Hookah Shisha